avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Studentul de 20 ani s-a angajat cu 8 ore pe zi de luni ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Studentul de 20 ani s-a angajat cu 8 ore pe zi de luni până vineri ...

Bună, avem o asa fel de situație, studentul de 20 ani s-a angajat cu 8 ore pe zi de luni până vineri, întrebarea este , tatăl mai este obligat să-i plătească pensia alimentară!? Și dacă nu mai este obligat să plătească ,cum se procedează ?Multumesc

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara student olivia2012 olivia2012 Fiica mea a terminat liceul si a fost admisa la facultate. Tatal ei i-a platit pensia alimentara pana la 1 iunie si nu mai vrea sa-i plateasca decat incepand ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara. anonim89 anonim89 Buna ziua, Incep prin a va spune ca am varsta de 21 de ani. sunt student anul 3 la una dintre universitatile din bucuresti la zi. tatal meu este divortat de ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara alinavlad alinavlad Sunt divortata de 2 ani si am doi copii care au ramas impreuna cu mine, tatal lor trebuind sa plateasca o pensie alimentara de 1200 lei. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)