avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Gift Tax - vreau sa trimit niste bani la contul ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Gift Tax - vreau sa trimit niste bani la contul sotului meu ...

Buna ziua,
Daca puteti sa ma ajutati cu informatie, eu vreau sa trimit niste bani la contul sotului meu.
Dar dupa cum stiu eu, in mai multe tari exista taxa de cadou (Gift Tax) chiar daca intre sot si sotie. adica daca sotul trimite bani la sotie, depinde de suma se poate considera un venit, si se aplica impozit. cumva si in Romania exista astfel de taxa? si daca exista, as dori sa stiu pana ce suma poate trimite la contul sotului fara sa fie considerat venit impozabil.
Va multumesc..
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:08, 9 August 2025
Nu exista

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, daca puteti sa ma ajutati cu informatie, eu vreau ... brebista brebista Buna ziua, Daca puteti sa ma ajutati cu informatie, eu vreau sa trimit niste bani la contul sotului meu. Dar dupa cum stiu eu, in mai multe tari exista ... (vezi toată discuția)
Scam, pot face ceva? cata205 cata205 am intrat pe un site, cu webcam de amatori, am vrut sa privesc un show paypal, m-a spus contul de acolo, am transmis banii apoi nu am mai vazut show, pot face ... (vezi toată discuția)
Firma/site nu plateste si aduce motive mincinoase mariusses mariusses Buna ziua, Am o problema cu un site (care este pe firma). Este un site de micro joburi adica trebuie sa efectuezi anumite task-uri pentru care esti ... (vezi toată discuția)