avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imi puteți spune, e o investiție sigura in titluri ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imi puteți spune, e o investiție sigura in titluri de stat?

Bună ziua, imi puteți spune e o investiție sigura in titluri de stat, este garantat ca vei recupera investiția de la stat la scadenta?
Se pare ca Da, din moment ce titlurile de stat sunt cumparate rapid, imediat dupa punerea in vanzare.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Garanții 100% nu mai exista,începe un război,întra statul în incapacitate de plata etc.Totusi la acest moment sunt considerate un mijloc sigur de investiție.Dacs optați pt un termen scurt 1,2 ani nu ar trebui teoretic sa fie probleme.Ar trebui totuși sa mai căutați informații.
Ultima modificare: Duminică, 10 August 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare ctr garantie reala mobiliara. cum procedez?? adela05 adela05 Am un contract de vanzare cumparare (in care eu sunt vanzatorul), in cadrul caruia cumparatorul nu mi-a platit suma integral. De asemenea, am un contract de ... (vezi toată discuția)
Cumparare locuinta pe numele altei persoane fccv fccv Dispun de o suma de bani si doresc sa achizitionez o locuinta fara credit bancar, dar din anumitemotive am interes sa nu figurez ca si proprietar. Ce ... (vezi toată discuția)
Este ilegal ca un agent de vanzari sa spuna ca peste cativa ani ... Ada294 Ada294 Este ilegal ca un agent de vanzari sa spuna ca peste cativa ani o sa fac profit cu o casa pe care o reprezinta la vanzare, daca o cumpar acum? Poate fi tras ... (vezi toată discuția)