Am vândut în anul 2007 Dacia 1300 unei persoane care nu a perfectat actele (aceasta a revânduț-o).
Nu mai dețin nici un act (talon, CIV, act vanzare- cumpărare)
EU plătesc impozit și ASTĂZI.
Cum o pot scoate din evidența mea?
S-au prescris toate caile legale sa mai trageti la raspundere cumparatorul. Totusi, pentru a va da o solutie, luati seria sasiu a masinii din evidentele primariei si urmariti periodic pe site-ul drpciv starea inmatricularii masinii. Daca aveti noroc sa apara radiata, atunci puteti completa un certificat de radiere care sa vi-l inregistreze DRPCIV si apoi sa scoateti masina din evidentele fiscale.
Daca auto nu era într-o stare excepțională la vânzare, după 18 ani, poate fi o religva. Verificați valabilitate ITP, deținere polița RCA. Daca nu are nici unul e clar că auto nu mai exista. De la impozitare se poate scoate, doar pe declarație de răspundere. De la Evidenta Poliției doar in instanță.
Reinnoire rca
gssgicuta
Am o masina care este pe firma in talon, a fost vanduta la o persoana fizica, are contract de vanzare-cumparare intre el si firma. Asigurarea a fost pe numele ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta!
bibitu
Buna ziua!Am vandut o Dacia Nova(propietate personala) pe data de 9.02.2010 Am facut contract cumparare-vanzare+radierea+instrainat catre...toate acestea sunt ... (vezi toată discuția)