avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am vândut în anul 2007 Dacia 1300 unei persoane care ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am vândut în anul 2007 Dacia 1300 unei persoane care nu a perfectat ...

Am vândut în anul 2007 Dacia 1300 unei persoane care nu a perfectat actele (aceasta a revânduț-o).
Nu mai dețin nici un act (talon, CIV, act vanzare- cumpărare)
EU plătesc impozit și ASTĂZI.
Cum o pot scoate din evidența mea?
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 22:48, 17 August 2025
S-au prescris toate caile legale sa mai trageti la raspundere cumparatorul. Totusi, pentru a va da o solutie, luati seria sasiu a masinii din evidentele primariei si urmariti periodic pe site-ul drpciv starea inmatricularii masinii. Daca aveti noroc sa apara radiata, atunci puteti completa un certificat de radiere care sa vi-l inregistreze DRPCIV si apoi sa scoateti masina din evidentele fiscale.
Daca auto nu era într-o stare excepțională la vânzare, după 18 ani, poate fi o religva. Verificați valabilitate ITP, deținere polița RCA. Daca nu are nici unul e clar că auto nu mai exista. De la impozitare se poate scoate, doar pe declarație de răspundere. De la Evidenta Poliției doar in instanță.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare autoturism de la mostenitor vossk vossk Buna ziua, Doresc sa cumpar un autoturism de la mostenitor, peste 2 saptamani cand se va incheia dezbaterea succesiunii (vanzatorul este unicul ... (vezi toată discuția)
Reinnoire rca gssgicuta gssgicuta Am o masina care este pe firma in talon, a fost vanduta la o persoana fizica, are contract de vanzare-cumparare intre el si firma. Asigurarea a fost pe numele ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta! bibitu bibitu Buna ziua!Am vandut o Dacia Nova(propietate personala) pe data de 9.02.2010 Am facut contract cumparare-vanzare+radierea+instrainat catre...toate acestea sunt ... (vezi toată discuția)