avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Avem bunuri cu taxare inversa (cherestea)
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Avem bunuri cu taxare inversa (cherestea)

Buna ziua!
Avem bunuri cu taxare inversa( cherestea) si alte bunuri fara taxare inversa pe aceeasi factura.
Factura este preluata prin spv si a pus taxare inversa la tot.
Cum este mai bine sa o inregistram o despartim in doua sau pune zero tva la pozitia de taxare inversa?
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 12 August 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Taxare inversa intermediere comercializare cherestea gedo302004 gedo302004 dupa indelungi cautari, contabile si juridice, nu am reusit sa descopar daca se aplica taxarea inversa in cazul intermedierii comertului cu cherestea. Mai ... (vezi toată discuția)
Taxare inversa adrianabresug adrianabresug am achizitionat cherestea de la o firma din romania ,factura este fara tva ,taxare inversa .intrebarea mea este pt facturile de avans e corect sa fie trecut ... (vezi toată discuția)
Inregistrare factura cherestea dutescu maria dutescu maria Buna ziua, Am prima factura de cherestea primita pe care scrie taxare inversa ( societatea care a emis-o este platitoare de tva) societatea care a primit-o e ... (vezi toată discuția)