avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatie de Proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatie de Proprietari

Buna ziua Am mostenit jumatate din apartament dupa decesul tatalui meu si vreau sa ma inscriu si in Asociatia de Proprietari. Pe langa cererea de adeziune mai trebuie Presedintele sa se duca la Judecatorie sa actualizeze si acolo statutul ? In aceasta perioada suntem 3 apartamente in bloc care si-au schimbat proprietarii.
Multumesc,

Alte discuții în legătură

Cine trebuie sa depuna decl.100/102..etc...si cine merge la judecatorie? ndan57 ndan57 Buna ziua, as dori daca se poate sa-mi raspundeti cine trebuie sa merga OFICIAL la administratia financiara sa depuna declaratiile 100/102/.....la ITM., la ... (vezi toată discuția)
Adeziune la asociatia de proprietari abif abif 1. Pentru a deveni membru al ASP, in afara de scrisoarea de adeziune este necesara vreo copie a actului de proprietate asupra imobilului detinut? 2. Se ... (vezi toată discuția)
Infintare asociatie de locatari Neea_86 Neea_86 Buna ziua!As vrea daca se poate sa ma ajutati intr-o problema!As dori sa stiu care sunat etapele infintarii unei Asociati de Locatari;ce acte avem nevoie;de ... (vezi toată discuția)