Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Unde pot vedea cu cine mă învecinez având ...

Buna ziua unde ma pot vedea cu ce vecini ma mai invecinez avand in vedere ca pe acte s a mai schimbat din proprietari?
Cel mai recent răspuns: Octavian Gabriel Balahur , Consilier juridic 10:40, 13 August 2025
Pe site-ul ANCPI epay.ancpi.ro va faceti cont si puteti solicita contracost extrase de carte funciara pentru imobilele cu care va invecinati, Este si o harta pe site-ul [ link extern ] ,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

extras de carte funciara pentru informare niccu niccu Buna ziua, Incerc de doua luni sa obtin un Extras de carte funciara pentru informare pentru un teren apartinand unei rude ! OJCPI imi cere copii legalizate ... (vezi toată discuția)
Cum aflu numele paratului cunoscand doar adresa?? aidu aidu Buna ziua, Doresc sa introduc o cerere de chemare in judecata pt pretentii de vecinatate contra proprietarilor unei case. Dar nu am nicio idee cum ii ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, se poate activa un partaj după 28 de ani de la divorț ... Justiția Divină Justiția Divină Bună ziua, Se poate activa un partaj după 28 de ani de la divorț în situația în care soția a aflat că sotul în timpul casatoriei a cumpărat un ... (vezi toată discuția)