avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Caut un avocat din București, cu experiență în ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Caut un avocat din București, cu experiență în dreptul la viață privată

Bună ziua!
Sunt în căutarea unui avocat din București, cu experiență în domeniul dreptului la viață privată. Doresc ca acest avocat să mă reprezinte în comunicarea cu un autor și o editură, eventual și într-un proces ulterior, dacă va fi cazul.

Doresc, în primul rând, să le solicit celor mai sus menționați retragerea completă și imediată a unei cărți publicate care, prin conținutul său, încalcă în nenumărate rânduri dreptul la viață privată (dezvăluirea unor date personale ce țin de sănătăte, de viața de familie, confidențialitatea corespondenței - toate acestea fără acordul celor în cauză)

Dacă îmi puteți recomanda un astfel de avocat sau sunteți chiar dumneavoastră unul, vă rog respectuos să îmi dați un semn.

Alte discuții în legătură

Caut un avocat din bucurești, cu experiență în dreptul la viață privată Danton632 Danton632 Bună ziua! Sunt în căutarea unui avocat din București, cu experiență în domeniul dreptului la viață privată. Doresc ca acest avocat să mă ... (vezi toată discuția)
Publicare corespondenta privata Mihai75 Mihai75 Am dreptul sa public pe internet corespondenta mea privata cu o alta persoana fara acordul acesteia din urma? Exista vreo prevedere legala care sa imi ... (vezi toată discuția)
Transmiterea datelor mele personale unor persoane străine Martonze Martonze Bună seara, Vă rog să mă informaţi dacă este legal ca fostul meu partener să dea datele mele personale unor terţe persoane, să descrie intimităţi ... (vezi toată discuția)