avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Locuiesc in Spania si primesc amenintari cu moartea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Locuiesc in Spania si primesc amenintari cu moartea (probe scrise ...

Locuiesc in Spania si primesc amenintari cu moartea (probe scrise si inregistrari audio) de la o cunostinta din Romania. In urma acestor evenimente mi sa declansat o criza epileptica si am intrat in depresie, urmand un tratament medical. As vrea sa stiu ce trebuie sa fac in acest caz (reclamatie sa denunt) si care sunt drepturile mele precum si gravitatea si incadrarea situatiei...va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 14 August 2025
george1970, utilizator

Alte discuții în legătură

Vorbele "până la lege îți iei omor", "Îți dau una de te ... Cretu Jan Marian Cretu Jan Marian Vorbele \"Până la lege îți iei omor\", \"Îți dau una de te las aici\", \"te bag în canal\" .. sunt infracțiuni? Cu astfel de amenințări și cu ... (vezi toată discuția)
Lnculpat fara vina baranmariana baranmariana buna ziua in urma cu 4 luni am avut o interventie medicala cu plata la un spital de stat; in urma cu doua seri am fost luata cu mandat de aducere pentru dare ... (vezi toată discuția)
Inregistrare proba amenintare 14marius 14marius Va rog sa-mi spuneti care ar fi calea legala prin care as putea demonstra faptul ca am fost amenintat (fapt prevazut de codul penal), avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)