avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... majorare salariu minim Buna seara, unul dintre ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

majorare salariu minim Buna seara, unul dintre angajati are vechime ...

majorare salariu minim
Buna seara, unul dintre angajati are vechime de 2 ani in firma si conform legii trebuie sa fac majorare de salariu. Am accesat reges azi 14 august insa am primit mesajul urmator : data consemnarii operatiei efectuate pt contractul din 31.07.2023 trebuie sa fie ulterioara datei de 11.08.2025. Ma poate ajuta cineva in acest sens? eu stiu ca data de la care isi produce efectele este 1 august 2025 si in termen de 20 zile am obligatia sa fac modificarea de salariu. Am actul aditional semnat din data de 4 august . Va rog sa ma ajutati sa pot face aceasta marire in reges. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Termen inregistrare modificare cim in reges marius.buz marius.buz Se incheie act aditional la CIM pe 09.10.2017 de reducere salariu modificare aplicata incepind cu data de 10.10.2017, act semnat de ambele parti pe data de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!am incetat niste contracte in luna octombrie, si am ... ruxandra@humansource.ro ruxandra@humansource.ro Buna ziua!Am incetat niste contracte in luna octombrie, si am uitat sa operez marirea salariului minim pe economie. Am anulat incetarea, dar salariatii au fost ... (vezi toată discuția)
Cim si act aditional Utilizator_20_12 Utilizator_20_12 Buna seara, Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns: Daca am semnat un CIM in urma cu 5 ani, mai este acesta valabil daca programul meu de munca, ... (vezi toată discuția)