avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imi puteti spune va rog daca iubita mea cat a stat la ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imi puteti spune va rog daca iubita mea cat a stat la mine ...

Salut! Imi puteti spune va rog daca iubita mea cat a stat la mine si-a facut rate la anumite lucruri si a mai luat bani de la Provident pe numele sau doar ca a trecut la adresa de livrare la obiectele ce le-a cumparat adresa mea fiindca aici statea, eu nu sunt girant, co-debitor sau ceva anume, nu am avut nicio treaba, ea a fost la politie eu pot pati ceva in cazul asta? Ma acuza pe mine ca eu i-am facut ratele in numele ei fara ca ea sa stie.

Alte discuții în legătură

Imprumut la provident b0gdanro b0gdanro Buna ziua, Eu stau in chirie cu inca cineva, sa-l numim fictiv Vasile. Un prieten de-al meu m-a rugat sa-l ajut sa-si scoata un imprumut de la Provident, ... (vezi toată discuția)
Faliment personal (?!) ContSters163409 ContSters163409 Bună ziua, Fratele meu are între 3-5 credite bancare + provident + prieteni(camatar bani luati fara acte). Sunt curious dacă se poate face ceva în ... (vezi toată discuția)
Bună ziua de ceva timp sunt despărțită de un băiat,el are ... aburlacu1865 aburlacu1865 Bună ziua De ceva timp sunt despărțită de un băiat,el are o iubită,din când în când l-am mai sunat cu număr privat și i-am mai dat mesaje să văd ... (vezi toată discuția)