avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Am nevoie de ajutorul unui avocat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Am nevoie de ajutorul unui avocat specializat pe ...

Bună ziua!
Am nevoie de ajutorul unui avocat specializat pe drepturile angajatului, pentru că vreau să îmi dau demisia de la locul de muncă și nu sunt lăsat.
Situația este că lucrez la o companie de niște ani de zile, am găsit între timp altundeva și vreau să plec dincolo. Dar contractul prevede încetarea activității doar de comun acord (ceea ce nu mi se acceptă) sau cu preaviz. Acum, eu nu știu dacă cele 20 de zile lucrătoare de preaviz se fac consecutiv, eu lucrez simultan pentru a doua companie, câteva zile pe săptămână, nu aș putea să mă duc la prima, de la care vreau să plec, decât două zile pe săptămână.
Cererea de demisionare mi s-a respins. Nu știu ce să fac ca să plec, au promis că mă lasă dacă învăț un înlocuitor anumite teste de laborator, dar nu sunt sigur dacă se vor ține de cuvânt și nici nu știu cât va dura.

Alte discuții în legătură

Probleme la fostul loc de munca! marcelalexandru marcelalexandru Bună ziua! Acum o lună am fost angajatul unei companii care până la urmă s-a dovedit a fii una fără nici un respect față de angajații lor. Am ... (vezi toată discuția)
Demisie Gaijin82 Gaijin82 Buna ziua, Lucrez la o companie de aproximativ 1 an si 9 luni, doresc sa plec prin demisie (acord al ambelor parti) din cauza intarzierilor salariale de ... (vezi toată discuția)
Demisia fara preaviz mirabelacamy mirabelacamy Buna, eu lucrez la o firma de o luna jumate si vreau sa plec deoarece mi-am gasit un job in domeniu. Pot sa demisionez fara preaviz? Seful nu vrea sa ma lase ... (vezi toată discuția)