avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... rectificare declaratie nominala - mod de lucru in ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

rectificare declaratie nominala - mod de lucru in aplicatie

Am de facut rectificare declaratie nominala si am instalat aplicatia angajator 10.03.
Introduc datele corect insa primesc o multime de erori.
Am windows 11. E oare de vina sistemul de operare?

Alte discuții în legătură

Eroare instalare revisal hg nr. 500/2011 utc utc Buna ziua, In documente am atasat eroarea de la instalare a aplicatiei revisal HG 500/2011. Va rog, Cum remediez aceasta problema? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Actualizare program ordin de plata si foi de varsamant – versiune din 26.11.2012  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Aplicatia pentru prelucrarea asistata, validarea si listarea ordinelor de plata/foi de varsamant conform cu OMFP nr.246/2005 cu modificarile si completarile ... (vezi toată discuția)
Preluare date in noul revisal margele margele Am instalat noul program revisal, cand am deschis programul datele despre angajator si angajati erau introduse fara sa mai dau o preluare de date din versiunea ... (vezi toată discuția)