avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... În proces pe care l-am câștigat la fond, eu am ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

În proces pe care l-am câștigat la fond, eu am propus 2 martori ...

Buna seara,
Mă puteți ajuta cu un răspuns?
În proces pe care l-am câștigat la fond, eu am propus 2 martori
Eu fiind pârâta în proces
Reclamanta s-a opus la propunerea unuia dintre martori și instanta de fond a acceptat.
Acum daca a pierdut la fond, la apel a propus din partea lor martorul care la refuzat la fond
Pot cere instantei refuzarea probei testimoniale cu acest martor? pentru că la fond l-au refuzat
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Recurs civil posibilitatea verificãrii de scripte de cãtre însãși instanța de recurs EU_2007 EU_2007 Bună ziua . Vă supun atenției următoarea speță : se solicită instanței de fond, prin acțiunea civilă introductivă, restituirea unui ... (vezi toată discuția)
Renuntare al martor ramy84 ramy84 Societatea petenta a solicitat admiterea probei testimoniale. Martorul a fost citat, insa societatea nu mai considera utila aceasta proba in cadrul procesului. ... (vezi toată discuția)
Până când se poate cere proba ? oanaportar oanaportar Bună seara ! Tatăl meu are un proces de moștenire - Apel. Fratele reclamant nu a depus înscrisuri. Iar al treilea frate a fost chemat și el în ... (vezi toată discuția)