avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1452 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acum 7 luni am fost lovit în cap de cineva. Am scos ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acum 7 luni am fost lovit în cap de cineva. Am scos certificat ...

Acum 7 luni am fost lovit ăn cap de cineva . Am scos certificat medical 12 zile și am făcut plângere penală la poliție . Și nici acum poliția navfăcut nimic nici na făcut dosarul . Ce pot face
Cel mai recent răspuns: carlitosbest , utilizator 11:42, 18 August 2025
Faceți plângere penală la parchet( atașați și o copie certificat medical )

Marius Ninel a scris:

Acum 7 luni am fost lovit ăn cap de cineva . Am scos certificat medical 12 zile și am făcut plângere penală la poliție . Și nici acum poliția navfăcut nimic nici na făcut dosarul . Ce pot face

Ultima modificare: Luni, 18 August 2025
SunnyXxxX, utilizator
Daca aveti posibilitatea luati-va un avocat. trebuie consultat dosarul, facand cerere la procuror. de obicei dureaza un dosar penal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună dimineața am și eu o problemă cu ceva timp ăn urmă ... Ditescu Marius Ditescu Marius Bună dimineața am și eu o problemă cu ceva timp ăn urmă un prieten mă rogat să-i repar o drujbă am luat acasă și m-am uitat la ia și nu mergea i-am ... (vezi toată discuția)
Am fost lovit ă cap de un prieten care mi-a reproșat că mi-a ... Marius Ninel Marius Ninel Am fost lovit ă cap de un prieten care mi-a reproșat că mi-a dat un obiect să-l repar și l-am schimbat ăntre timp am chemat poliția și am făcut ... (vezi toată discuția)
Cum depun plangere pentru lovire? augustin.bica augustin.bica Buna ziua Doresc sa stiu cum trebuie sa procedez in cazul in care am fost victima unei agresiuni.Fapta s-a petrecut in urma cu o luna cand un vecin de ... (vezi toată discuția)