ContSters160686 
	    	Utilizator

ContSters160686 
	    	Utilizator	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

doberv 
	    	Utilizator

doberv 
	    	Utilizator	    

anghel_vas 
	    	Utilizator

anghel_vas 
	    	Utilizator	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

eu am fost agresat deniste tigani, a venit politia, am scos certificat medicolegal, am facut plangere la politie si au trecut peste doi ani si politistul care s-a ocupat de caz tot ma abureste ca dosarul este la parchetul sectorului doi dar mi se pare ca in peste doi ani sa nu primesti nimic, asa ca vedeti dumneavoastra asta este legea in tara asta, asa isi fac treaba organele abilitate sa faca justitie
 shary	                   

Am participat la o altercatie intre 2 persoane.Un prieten si un bodyguard dintr-un club.Am sarit sa ii despart pe cei doi dar prietenii bodyguardului spun ca ... (vezi toată discuția)
	                    shary	                   

Am participat la o altercatie intre 2 persoane.Un prieten si un bodyguard dintr-un club.Am sarit sa ii despart pe cei doi dar prietenii bodyguardului spun ca ... (vezi toată discuția)

ContSters163314	                   

In data de 14.07.2010 am fost atacata de un individ care a intrat la mine in curte cu un cutit in mana cu care intentiona sa mi-l infiga in abdomen. eu efectiv ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters163314	                   

In data de 14.07.2010 am fost atacata de un individ care a intrat la mine in curte cu un cutit in mana cu care intentiona sa mi-l infiga in abdomen. eu efectiv ... (vezi toată discuția)

bgabriel	                   

Buna ziua!
In cursul zilei de ieri cand ma indreptam spre casa m-am oprit sa salut niste prieteni, vecinul meu atacandu-ma de la spate cu un baston cu ... (vezi toată discuția)
	                    bgabriel	                   

Buna ziua!
In cursul zilei de ieri cand ma indreptam spre casa m-am oprit sa salut niste prieteni, vecinul meu atacandu-ma de la spate cu un baston cu ... (vezi toată discuția)