avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am câștigat procesul contra casei de pensii a ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am câștigat procesul contra casei de pensii a Municipiului ...

Am câștigat procesul contra casei de pensii a Municipiului București privind valorificarea unor drepturi nevalorificate între 1989-aprile 2001 . Am legalizat sentina definitiva și irevocabila. Am.l depus la casa de pensii și nimic . Cum pot investi acesta sentinta cu titlul executoriu sa merg la executor sa îmi iau banii mei care mi se cuvin ? Pot cere instanta expertiza sa știu suma și apoi investire cu titlul executoriu?

Alte discuții în legătură

Bună ziua as dori sa știu care este procedura de investire ... papacostas papacostas Bună ziua As dori sa știu care este procedura de investire cu titlul executoriu a unei ședințe definitive împotriva Casei de pensii a Municipiului ... (vezi toată discuția)
Plata drepturilor la pensie in urma unei hotarari judecatoresti silviaRadu54 silviaRadu54 Printr-o hotarare judecatoresca ramasa definitiva in urma recursului am castigat drepturi restante la pensie din anul 2012. 1. Cum trebuie sa procedez? 2. ... (vezi toată discuția)
Sentinte neexecutate - drepturi salariale ralucav60 ralucav60 Avem o sentinta definitiva si executorie din 2008, pentru plata unor drepturi salariale. Nu a fost executata, pe motiv ca nu scrie in sentinta ca este si ... (vezi toată discuția)