avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am fost chemata sa ridic actele de procedura de la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am fost chemata sa ridic actele de procedura de la tribunalul ...

am fost chemata sa ridic actele de procedura de la tribunalul bucuresti. am vazut ca pot face programare online - trebuie sa ma duc la arhiva sau la registratura?
Cel mai recent răspuns: iancusorin22 , utilizator 12:25, 21 August 2025

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Tocmai pt ca este vacanta judecătorească iar programul cu publicul este redus la 1,2 zile pe săptămână e posibil sa fie aglomerat.Mergeti,explicați situația și probabil se rezolva..

buna ziua,

multumesc pnetru raspuns! am fost dar mi au zis ca nu au ce sa imi dea doar sa ma prezint la termenul de pe 3 septembrie. n am inteles de ce mi au mai dat instiintarea sa ridic actele daca de fapt nu aveau nimic sa imi dea… o sa sun si maine la tribunal sa vad exact

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta s-a pronuntat, cum obþin decizia completa a acesteia? iulian1958 iulian1958 Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)
Intrebare ietam ietam IN CAZUL CHEMARII IN JUDECATA A STATULUI ROMAN , CONFORM LEGII 221 DIN 2.06.2009 , PUBLICATA IN Monitorul Oficial ( 11 iunie 2009 ), privind daune morale si ... (vezi toată discuția)
Legalizare sentinta divort RuxandraSidoric RuxandraSidoric Buna ziua, Am divortat anul trecut, decizia a fost finala( În baza art. 373 lit. a coroborat cu art. 374 din Codul Civil sa declarat desfăcută ... (vezi toată discuția)