avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara . Am o nelamurire . Cate ore poate preda ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara . Am o nelamurire . Cate ore poate preda saptamanal ...

Buna seara . Am o nelamurire . Cate ore poate preda saptamanal , lunar dupa noua lege 141/2025 un director de sch primara ..

Alte discuții în legătură

Buna ziua . am si eu o intrebare referitoare la graficul de lucru ... Merisescu Merisescu Buna ziua . Am si eu o intrebare referitoare la graficul de lucru pentru servciul de paza - permanent . Exemplu : pentru luna noiembrie 2021 graficul pentru ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! un director de unitate de învățământ (norma ... Loredana_87 Loredana_87 Bună ziua! Un director de unitate de învățământ (norma 8 ore) poate lua plata cu ora (pe CM al unei educatoare - 5 ore/zi) ? Mulțumesc anticipat ! (vezi toată discuția)
Ore de munca fisa postului casiera casiera Eu lucrez la RATB casiera si in fisa postului scrie urmatoarele :\"Zilnic la inceputul programului se prezinta la casieria de care este arondat pentru a-si ... (vezi toată discuția)