avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cand se inregistreaza in contabilitate contractul de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cand se inregistreaza in contabilitate contractul de finantare din fonduri europene?

Buna ziua!
Cand se inregistreaza in contabilitate contractul de finantare din fonduri europene? Consultanta imi cere sa-l inregistrez la data semnarii contractului, iar eu consider ca trebuie inregistrat la data primirii notificarii cu aprobarea sumelor
Ultima modificare: Miercuri, 20 August 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Proceduri de lucru cu fonduri nerambursabile lilireli lilireli buna ziua, firma a depus un proiect de finantare in 2011 pentru un soft de contabilitate + hard la autoritatea nationala de management , in mai 2013 a achitat ... (vezi toată discuția)
Inregistrare sume din fonduri europene SL24ADE SL24ADE Am un pfa cu cod caen 0150. Am accesat fonduri europene si am primit 35000 euro in anul 2013 . Cum inregistrez aceasta suma ( 35000 euro) in ... (vezi toată discuția)
Proiecte finantate din fonduri nerambursabile emmilia emmilia am nevoie de sfatul vostru , daca ati mai inregistrat proiecte finantate din fonduri europene am obtinut pt un SRL un proiect finantat din fonduri europene ... (vezi toată discuția)