avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nascut in Romania emigrat in Israel,cu renuntare la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nascut in Romania emigrat in Israel,cu renuntare la cetatenie.Am ...

Nascut in Romania emigrat in Israel,cu renuntare la cetatenie.Am redobandit cetatenia prin anii 92-94.
In 86 ,eu cetatean Israelian cu ea cetetenie dubla romana si israeliana am oficiat cununie religioasa la Buc. Templul Coral.
Nu am fost obligat sa prezentam cununie civile ,eu nefiind cetatea roman
Dupa traditia ebraicăse intocmeste un contract intre cei doi soto care ateste casatoria.
Acest document ramane in posesia sotie.
Cu acest act/ contract ne-am intors in Israel si am inregistrat casatoria la autoritatea de populatie. Ni s-aschimbat starea civila in casatoriti si sotia a preluat numele meu.
Nu exista certificat de casatorie Israelian. Israelul doar recunoaste si verifica actul strain si face modificsrile de rigoare in actele de identitate.
Dupa catva an am desfacut casatoria si am certificat de divort de la Tribunalul rabinic, act recunoscut direct in Ro.
Cele de mai sus s-au intamplat cand eu inca nu-mi redobandisem cet. Romana.
In 2014 m-am recasatorit oficiin cununie civila in Cipru.
Vrem sa transcrien actul din Cipru in Romania
Ni s-a respins dosarul si se cere trecere de mentiuni ale casatoriei anterioare si a desfacerii ei prin divort
Problema e ca acel act/contract de casatorie care a ramas in posesia foste sotii a disparut adata ce ea. Nu S-a pastrat copie in arhivele rabinale de la Buc.
Exista doar declarația /cererea de a se oficia o cununie religioasa.
Exist cert.divort legal apostilat
Exista o posibilitate de a trece mentiunea de divort fara celei de casatorie anterioara.
Asta ar dovedi ca starea civila inainte de casatoria din Cipru are o baza legala
Sunt blocat in aceasta faza
Cine ma poate ajuta ?

Incerc transcriere cert de casatorie din Cipru

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va contactez in legatura cu inregistrarea casatoriei ... Laura1907 Laura1907 Buna ziua! Va contactez in legatura cu inregistrarea casatoriei si a divortului in Romania. Sunt cetatean roman cu domiciliul in Bucuresti, m am ... (vezi toată discuția)
Divort cu urmari in israel marap marap -Cetatean roman si israelian, in 2005, se casatoreste in Romania cu o romanca, pleaca in Israel, ea naste in Romania, el le face chemare si sotia si copilul ... (vezi toată discuția)
Act nastere abugararah abugararah [Editat - V-am editat datele personale, nu este bine pentru dvs. sa fie afisate in acest fel pe internet. Va rog nu mai scrieti cu litere mari, este greu de ... (vezi toată discuția)