avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Gard de plasa sau de placi de beton langa livada- cum ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Gard de plasa sau de placi de beton langa livada- cum e legal?

Gard de plasa sau de placi de beton langa livada- cum e legal?
Am un vecin nou care isi face casa in dreptul livezii mele, in care loc am si o vie. Vrea sa faca gard de placi de beton de 2 m intre proprietatea mea si a lui, unde eu am livada si via, si am inteles ca n-ar fi legal sa faca acest lucru fara acceptul meu (unde sunt culturi si gardul vecinului ia lumina soarelui, trebuie gard de plasa).

E adevarat? Daca da, ce legislatie e in vigoare in acest sens?

Alte discuții în legătură

Blocarea luminii naturale de plantarea plantelor inalte sub fereastra valy_gaby94 valy_gaby94 Buna ziua. In urma cu cativa ani, un nou vecin si a consttuit casa, a ingradit-o, ceea ce e firesc , dar a facut si cateva greseli. La nici 1 m de fereastra a ... (vezi toată discuția)
Vecinul vrea sa facă gard pe hotarul dintre vii ,practic pe ... Gine Gine Vecinul vrea sa facă gard pe hotarul dintre vii ,practic pe jumatatea rândului ,ceea ce ma încurcă foarte tare la treburile agricole ,rămânând o ... (vezi toată discuția)
Gard delimitare vecin Cristianhurezan Cristianhurezan Buna seara, va rog frumos sa-mi raspundeti,daca se poate la urmatoarea problema: am cumparat,un apartament ,intr-o casa familiala,la parter;detinem in ... (vezi toată discuția)