avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Admitere INM - rude/afini cu antecedente penale
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Admitere INM - rude/afini cu antecedente penale

Bună ziua!
În cadrul concursului de admitere la INM se verifică doar daca tu în calitate de candidat ai antecedente penale sau se verifica si daca soția (sau partenerul de viață ) sau alte rude ( părinții candidatului și ai soției, surori/ frati...) au antecedente penale? Mă influențează negativ astfel de situații daca eu personal nu am avut niciodată antecedente penale?
Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 25 August 2025
Andreeaabb, utilizator

Alte discuții în legătură

Profesia de judecator ContSters258055 ContSters258055 Buna ziua, Sunt student al Facultatii de Drept si am o nelamurire cu privire la conditiile legale care imi permit sa candidez dupa absolvire pentru statutul ... (vezi toată discuția)
Drepturi mostenire geta2005 geta2005 Soțul meu ,fiu unic a decedat înaintea mamei lui eu nora am dreptul la mostenire , casa si terenul soacrei mele ? Mentionez ca nu am avut copii cu soțul meu. (vezi toată discuția)
Nu siu ce sa fac aurel71 aurel71 in 1993 am fost condamnat cu suspendare la 3 ani acum vreau sa-mi fac dosar pentru a da la politie a-s vrea sa stiu daca imi va aparea chiar daca in cazierul ... (vezi toată discuția)