avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Vă rog să-mi spuneți când pot ieși la pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Vă rog să-mi spuneți când pot ieși la pensie

Bună seara
vă rog să-mi spuneți când pot ieși la pensie pentru limita de vârstă, menționez ca sunt femeie născută în 25-03-1966 și am stagiu de cotizare de circa 19 ani
mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 16:59, 31 August 2025
Limită de vârstă la 62 ani și 11 luni(februarie 2029)
bună ziua
după calculul meu în 2026 împlinesc vârsta de 60 ani
dacă se ese la pensie la vârsta de 62 și ceva luni atunci nu ar trebui să ies la pensie în 2028 atunci când împlinesc 62 de ani? nu am înțeles clar
OK acum mi-am dat seama pt cei născuți în martie 1966 vârsta de pensionare e de 62ani și 11 luni
ați precizat corect 62 ani plus 11 luni este exact 2029 luna februarie
mulțumesc pt răspuns
am uitat să menționez ca am un copil mă ajută să ies mai devreme la pensie,și cat este momentan cuantumul pensiei pentru un stagiu de cotizare de 19
mulțumesc
Nu va ajuta cu nimic.
Ramane- Limita de varsta la 62 ani si 11 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varsta de pensionare andreianaa andreianaa m-am nascut la 11 03 1966 si lucrez neintrerupt din august 1984[adica de 28 de ani si 3 luni],iar din oct 2005 am si spor pt conditii periculoase. cand ma voi ... (vezi toată discuția)
Data iesirii la pensie ioana_paunescu ioana_paunescu Femeie, 46 ani, 30 ani munca. care este solutia pt a iesi la pensie cat mai repede? (vezi toată discuția)
Cand poate iesi cel mai devreme la pensie? Dragoi Simona Dragoi Simona Buna ziua, Mama mea este nascuta in anul 1963 luna 12,si lucreaza din luna 03 anul 1980,nu are intreruperi pe cartea de munca ,nu are facultate,cand poate ... (vezi toată discuția)