avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua, Cum pot obliga executorul sa-mi ridice ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua, Cum pot obliga executorul sa-mi ridice poprirea de ...

Bună ziua,
Cum pot obliga executorul sa-mi ridice poprirea de pe conturile bancare din moment ce angajatorul a confirmat reținerea și virarea sumelor maxim admise? Executorul invoca faptul că nu ridică poprirea de la bancă deoarece pot intra alte sume care se popresc in totalitate și că diferența de la salariu se poate scoate doar de la ghișeu vu comision plătit de mine, nu și dr la bancomat. Mi-se pare un abuz sa-mi îngrădească dreptul de a folosi cum vreau eu banii mei. Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Executare silita buiavasi buiavasi buna ziua! as dori sa stiu daca in cazul in care executorul judecatoresc a trimis adresa de ridicare a popririi pe cont banca este obligata sa ridice poprirea ... (vezi toată discuția)
Poprire pe conturi dragos1978 dragos1978 Buna Ziua, Am si eu o problema. Am cumprata prin credit ipotecar un apartament, datorita situatiei financiare, am ajuns in situatiaexecutarii silite. ... (vezi toată discuția)
Închidere cont bancar, poprire salariu. cotoilauraligia cotoilauraligia Bună ziua, vă rog să îmi răspundeți la următoarea întrebare: pot închide contul bancar unde îmi este virat salariul dacă am poprire și să ridic ... (vezi toată discuția)