Ma confrunt cu urmatoarea speta:
In acest moment ma aflu in concediu de crestere copil, cu contractul de munca suspendat. Astazi am fost anuntata de angajator ca firma a fost cumparata de catre o alta companie, urmand ca toti angajatii activi sa isi dea demisia si sa fie angajati la noua entitate.
Firma actuala urmeaza din 1 septembrie sa fie radiata, asa ca am primit si eu cererea de incetare a suspendarii pe care ar trebui sa o semnez. De asemenea, am primit si o decizie de incetare a suspendarii contractului de munca si totodata a raporturilor de munca.
Angajatorul a promis ca la revenire din CCC voi fi si eu angajata pe noua entitate, insa in aceste conditii eu nu pot sa am aceasta certitudine.
Cum ar trebui sa procedez in acest caz? Sa-mi dau demisia, dat fiind faptul ca firma va fi radiata?
Daca eu imi dau demisia, ma va afecta la indemnizatie sau la concediu de crestere copil?
De la ccc la munca
imo
Sunt in concediu pentru cresterea copilului pina la 2 ani si mi se termina pe data de 15.03.2013,atunci implineste 2 ani fetita. Anul viitor,din martie asi ... (vezi toată discuția)