avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie in concediu de crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie in concediu de crestere copil

Buna ziua!

Ma confrunt cu urmatoarea speta:
In acest moment ma aflu in concediu de crestere copil, cu contractul de munca suspendat. Astazi am fost anuntata de angajator ca firma a fost cumparata de catre o alta companie, urmand ca toti angajatii activi sa isi dea demisia si sa fie angajati la noua entitate.
Firma actuala urmeaza din 1 septembrie sa fie radiata, asa ca am primit si eu cererea de incetare a suspendarii pe care ar trebui sa o semnez. De asemenea, am primit si o decizie de incetare a suspendarii contractului de munca si totodata a raporturilor de munca.
Angajatorul a promis ca la revenire din CCC voi fi si eu angajata pe noua entitate, insa in aceste conditii eu nu pot sa am aceasta certitudine.

Cum ar trebui sa procedez in acest caz? Sa-mi dau demisia, dat fiind faptul ca firma va fi radiata?
Daca eu imi dau demisia, ma va afecta la indemnizatie sau la concediu de crestere copil?

Multumesc pentru ajutor si amabilitate!

Alte discuții în legătură

Schimbare angajator în timpul concediului de creștere copil Verrronica Verrronica Buna ziua! Cum pot proceda în cazul schimbării angajatorului în timpul concediului de creștere copil? Ma aflu în CCC din octombrie anul trecut, la ... (vezi toată discuția)
Expirare concediu de crestere copil adryanutza83 adryanutza83 Buna seara as dori sa va intreb urmatoarele si anume eu ar trebui sa incep munca in data de 10 august ffindca fetita mea in 11 sept face 2 anisori dar eu nu ... (vezi toată discuția)
De la ccc la munca imo imo Sunt in concediu pentru cresterea copilului pina la 2 ani si mi se termina pe data de 15.03.2013,atunci implineste 2 ani fetita. Anul viitor,din martie asi ... (vezi toată discuția)