avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... model de cerere de inscriere masa credala
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

model de cerere de inscriere masa credala

Buna ziua,

Va rog mult sa ma ajutati cu un model de cerere de inscriere a creantei in tabelul preliminar, pentru o persoana fizica. Am solicitat lichidatorului judiciar, dar inca nu am primit. De asemenea, as aprecia daca imi spuneti ce inseamna ~dovezi certificate~, asa cum se prevede in actul normativ, pe care le voi anexa cererii.
Multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Debitor cu sediul in italia aflat in faliment mroby mroby Buna ziua, As avea nevoie de un sfat pentru urmatoarea situatie. Am primit de la Lichidatorul societatii o adresa prin care ne solicita sa depunem ... (vezi toată discuția)
Masa credala laura lacto laura lacto ma poate ajta si pe mine cineva cu un model de cerere pentru inscrierea in tabelul d creante????????????????????????????????? va rog mult imi tb pana ... (vezi toată discuția)
Drepturile angajatului in caz de faliment al firmei roxi1379 roxi1379 Buna seara, lucrez la o fundatie de un an si jumatate, iar seful a hotarat sa declanseze precedura de faliment. Salariul nu l-a mai primit din luna august. A ... (vezi toată discuția)