avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Tabel creditori
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Tabel creditori

Cum pot verifica tabelul creditorilor intocmit pentru un fost angajator care a solicitat falimentul in luna iunie 2013 ?
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 12:46, 21 Noiembrie 2013
mergeti la dosarul cauzei, la Tribunal si cereti sa il studiati. Gasiti tabelul acolo, in dosar, printre miile de pagini.
sau, puteti sa il solicitati administratorului judiciar/lichidatorului. acesta a intocmit tabelul, pentru angajatorul dvs.
Lichidatorul judiciar nu comunica nimic. Ne-a trimis la Tribunal sa verificam la dosar. De la Tribunal am fost trimisi inapoi la lichidatorul judiciar, pe motiv ca nu avem dreptul de a studia dosarul. Noi suntem fosti salariati, pe care angajatorul nu i-a declarat in tabelul creditorilor. Cand am aflat de faliment, ne-am prezentat la lichidatorul judiciar si ne-am solicitat drepturile banesti.
Consultati Buletinul procedurilor de insolventa, se publica in B.P.I. tabelele creditorilor.
Eu nu reusesc sa gasesc tabelul in BPI. Va dau datele si poate ma ajuta cineva mai descurcaret : SC UPG SECURITY SRL , nr.dosar 22882 / 3 din 2013 .
Va multumesc anticipat.
Chiar nimeni ?

Alte discuții în legătură

Ce face angajatul cand firma intra in insolventa simonamuresan simonamuresan Buna ziua, am o întrebare legata de problema pe care o am ca angajat a unei firme, care a intrat de circa 3 săptămâni in insolventa si am întrebat mai ... (vezi toată discuția)
Contestatie tabel preliminar otilia13 otilia13 Buna ziua! Am depus o declaratie de creanta in termen la tribunalul comercial stand linistita ca se admite cererea fiind vorba de o creanta certa, lichida si ... (vezi toată discuția)
Lichidatorul nu m-a informat stanceni stanceni buna ziua in urma cu 3 luni de zile am aflat despre numirea unui lichidator al uneia din societatile debitoare si luand legatura cu acesta mi s.a solicitat ... (vezi toată discuția)