avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daca am o sedinta de confirmare a renuntarii la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daca am o sedinta de confirmare a renuntarii la urmarirea ...

Buna seara
Daca am o sedinta de confirmare a renuntarii la urmarirea penala pe 3 septembrie - din cauza proceselor se amana? Nu apare nimic pe portal just si nu inteleg sigur din comunicatul de la Tribunalul Bucuresti.
Totadata, am inteles ca nu este obligatoriu sa fiu prezent la sedinta - este adevarat?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:48, 28 August 2025
Trimiteți totuși un înscris la instanță și cereți admiterea cererii și judecarea în lipsă,

Adrian ALBU a scris:

Trimiteți totuși un înscris la instanță și cereți admiterea cererii și judecarea în lipsă,

Eu as putea sa merg dar daca o sa se amane din cauza protestului….Sper sa se poate judeca si in lipsa daca nu sunt acolo in cazul in care se amana mult si nu pot ajunge. Cererea de judecare in lipsa trebuie trimisa de un avocat?
Protestul este o bătaie de joc la adresa cetățenilor. Cei cinstiți sunt afectați.
E bine sa mergeti la proces dar e o aiureala totala.

Daca va respinge confirmarea veți fi condamnat.
Ar fi util sa aveți avocat pentru a evita riscul de a avea ulterior avocat plătit mult mai mult.

București 2025
Ultima modificare: Joi, 28 August 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 ncpp) manixmanix manixmanix Am avut un dosar deschis in care am fost scos ca faptuitor. Am platit cheltuiel de judecata, si la 2 zile am primit o citatie in care eram chemat la ... (vezi toată discuția)
Dacă începi un proces civil acum, este posibil sa fii programat ... VioletaGH VioletaGH Dacă începi un proces civil acum, este posibil sa fii programat pentru instanta în anul 2025? (vezi toată discuția)
Durata apel erhabe erhabe Buna seara! Am si eu o intrebare legata de durata unui apel facut de catre politie.Instanta de judecata, dupa ce a a durat 3 luni pana la priml termen, ... (vezi toată discuția)