avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1389 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme succesiune

Buna ziua. Suntem 3 frați. Nu am făcut succesiunea după ambi parinti. Unul din frați a trecut contract curent pe numele lui și plătește impozitul anual. .Poate să între în drepturi asupra întregi mosteniri.Există procedură pentru asa ceva dacă și - a atribuit cele de mai sus..P.S. Cum a putut schimba contractul de curent pe numele lui fără succesiune. Vă mulțumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 August 2025
geoavocatnet73, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:39, 30 August 2025
Fiti pe pace ca nu va ia mostenirea. Dar ce va retine sa o dezbatti si apoi sa ia fiecare ce i se cuvine?
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 August 2025
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate sechestra casa parinteasca? credit bcr fara girant! scalenu scalenu Am si eu niste nelamuriri cu privire la creditele personale acordate de banca In 2008 am facut credit personal in Romania, la banca mai exact, vreo ... (vezi toată discuția)
Acceptare succesiune, dupa 20 de ani cosgab9 cosgab9 Buna ziua, tatal tatalui meu a decedat in 1996, in total mai sunt 4 frati. Vreau sa va zic ca nimeni nu a depus declaratie de acceptare a succesiunii, nu s-a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua sper ca ma puteți ajuta cu o moștenire foarte complicata. ... Daiceai Daiceai Buna ziua Sper ca m-a puteți ajuta cu o moștenire foarte complicata. Tatăl decedat in 98 ,mama decedata în 2012 Nu sa făcut succesiune din cauza ... (vezi toată discuția)