avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am avut o condamnare un an cu suspendare rămasă ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am avut o condamnare un an cu suspendare rămasă ...

Bună ziua, am avut o condamnare un an cu suspendare rămasă definitivă prin neapelare în 02.07.2019, cu o perioadă de supraveghere de 3 ani care sa terminat în
02.07.2022. A trecut și de la această o perioadă de trei ani și aproape două lunii și pe cazierul judiciar tot îmi apare condamnarea deși era normal că după trei ani de la sfârșitul perioadei de supraveghere să se șteargă din oficiu. Vă rog să îmi spuneți ce ar trebui să fac în acest sens pentru a avea cazierul curat. Mulțumesc frumos!
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 August 2025
Transil, utilizator

Alte discuții în legătură

Cazier Inculpatul Inculpatul Buna seara! Rog comunitatea forumului avocatnet, sa ma sprijine sa aflu raspunsuri cu privire la situatia descrisa in cele ce urmeaza, si anume; In anul ... (vezi toată discuția)
Reabilitare de drept dupa pedeapsa cu suspendare wanado7 wanado7 Buna ziua. Cu respect, imi permit sa va cer sfatul in urmatoarea problema pe care o am. Pe 21 iunie 2009 (de ziua mea) am cam chefuit cu prietenii si m-am suit ... (vezi toată discuția)
Infractiuni privind circulatia pe drumurile publice just_say_it just_say_it Buna seara, Anul trecut mi-a fost suspendat permisul pentru conducere in stare de ebrietate! Pe data de 29.11.2011 am primit sentinta ... (vezi toată discuția)