avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Suntem 3 frați, de curând am terminat cu succesiunea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Suntem 3 frați, de curând am terminat cu succesiunea ...

Bună seara! Suntem 3 frați, de curând am terminat cu succesiunea după părinții noștri decedați.acum vrem sa facem diviziunea la un teren. Unul din frati vrea să-mi lase mie partea lui . Întrebarea mea este cum se procedează dacă celălalt frate nu este in țară
Va referiți la iesirea din indiviziune care se poate face amiabil la notar sau in instanta dacă nu va intelegeti.In mod normal fratele ar putea sa va facă o procura la consulatul /ambasada Romaniei din tara unde locuiește.Treceti întâi pe la un notar și discutati
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 August 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in urma decesului tatalui meu a ramas un titlu de ... crisapi crisapi Buna ziua! In urma decesului tatalui meu a ramas un titlu de proprietate, pentru un teren, pe care sunt trecuti 5 frati. Toti cei 5 proprietari din titlu sunt ... (vezi toată discuția)
Mostenire mariana26 mariana26 Buna ziua, in urma succesiunii dupa parinti detin pamint si o casa in indiviziune cu fratii mei dintre care unul a decedat dupa moartea tatalui meu , mama ... (vezi toată discuția)
Doresc sa dau partile fratilor , dar ei se afla in diferite orase lorycik_bv lorycik_bv Buna seara , Parintii mei au cumparat un apartament iar acum 8 ani mama a murit , sa facut succesiunea si acum eu as dori sa platesc partile fratilor mei ... (vezi toată discuția)