avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dorim sa o ducem pe mama in Franta, pensionara fiind ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dorim sa o ducem pe mama in Franta, pensionara fiind ...

Buna ziua, dorim sa o ducem pe mama in Franta, pensionara fiind pentru a locui cu noi urmatorii ani. Asi avea mare nevoie de cateva lamuriri legate de actele necesare si cum se pot obtine, fornular S1, cum pot face dovada ca ea va locui la noi sau care este procedura deasemenea cum se poate transfera pensia in Franta.Multumesc anticipat pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Cum pot sa obtin formularul s1 pentru asigurari medicale in europa carlacota1 carlacota1 bunaziua, locuiesc in italia si parintii mei au venit si ei aici cu noi . am parcurs procedura perntru noua rezidenta in italia ( vor locui cu noi ) .in ... (vezi toată discuția)
Obtinerea formularului s1 pt a obtine drepturi de asigurare sanatate in franta NADIAROBIN NADIAROBIN Buna ziua, As dori sa stiu cum ar putea obtine tatal meu, care este pensionar si are 70 de ani ,formularul s1 pt a obtine drepturi de sanatate in Franta ; ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! se poate obtine formularul s1 pentru un coasigurat? ... VD1979 VD1979 Buna ziua! Se poate obtine formularul S1 pentru un coasigurat? Tata este pensionar, eu locuiesc in Franta din 2015 si din 2018 am luat-o pe mama sa ... (vezi toată discuția)