avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pentru depunere dosar pensie limita varsta e nevoie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pentru depunere dosar pensie limita varsta e nevoie ...

Buna ziua
Pentru depunere dosar pensie limita varsta e nevoie sa ai 15 ani cotizati, deci am platit 14820 lei ca sa pot beneficia de pensie si nelamurirea mea este urmatoare: De ce in Decizie am pensie de asigurari sociale, de 792 lei? Multumesc pentru lamurire!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:38, 3 Septembrie 2025
792 lei au iesit la calculul pe contributivitate.
Veti primi in schimb indemnizatia minima pentru pensionari in suma de 1281 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conform legea pensiilor 230/ 2023, art 46(1), daca nu ai stagiul ... C_Isaincu C_Isaincu Conform Legea Pensiilor 230/ 2023, art 46(1), daca nu ai stagiul minim de cotizare de 15 ani prevazut in Anexa 5, nu mai primesti pensie. ....... Ce se ... (vezi toată discuția)
Pensie socială minimă garantată. Întrebare : pensionar la ... gherghes gherghes PENSIE Socială minimă garantată. Întrebare : Pensionar la Casa Națională de Pensii cu 466 lei lunar, 7 ani vechime in muncă,, cu domiciliul stabil ... (vezi toată discuția)
Pensie diminuată la recalculare!!!ce sumă va scrie pe talon, în septembrie? CYBORG CYBORG 10 septembrie 2024-09-10 Bună ziua! Azi am luat decizia de recalculare a pensiei. Eu iau pensia minimă, în august 2024 pe talonul adus de poștaș cu ... (vezi toată discuția)