avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA cu codul caen 4791
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA cu codul caen 4791

Buna ziua! Am deschis un PFA cu codul caen 4791 pentru a vinde in sistem dropshipping pe Shopify. Am reusit sa il integrez cu Oblio si doresc sa activez stocurile din aplicatie pentru a mi se arata optiunea de Plati dar la gestiune, cod gestiune si tip gestiune nu stiu ce pot sa scriu daca am caen in sistem dropshipping, deci am stocuri 0. Rog sa ma ajute cineva!
Ultima modificare: Joi, 4 Septembrie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Drop shipping, impozit , taxe etc. 2018. există riscuri dacă nu nu îmi desfășor activitatea într-o formă organizată? Lucifer123 Lucifer123 Buna ziua tuturor. M-am tot interesat despre afacerile pe Shopify in model Dropshipping de pe Aliexpress spre restul lumii. Inainte sa incep, as avea cateva ... (vezi toată discuția)
Pfa cod caen 4791 parlea.mihaela00 parlea.mihaela00 Buna ziua, Am un PFA cu cod CAEN principal 8559 si as vrea sa adaug un cod caen secundar, 4791, pentru ca intentionez sa vand materiale facute de mine in ... (vezi toată discuția)
Cadru legal și taxe afacere dropshipping biosboss biosboss Bună ziua! As dori sa incep o afacere de tip Dropshipping (pentru cei ce nu știu c este Dropshipping,compania mea găsește produse de la distribuitori,le ... (vezi toată discuția)