avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Ce pot face daca mi-am pierdut buletinul si pe 16 ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Ce pot face daca mi-am pierdut buletinul si pe 16 septembrie ...

Ce pot face daca mi am poerdut buletinul si pe 16 septembrie trebuie sa merg in instanta? Nu am nici pasaport valid si nici permis de conducere. Am depus azi cererea pt un buletin nou dar chiar nu cred ca va fi gata pana pe 16 septembrie

Alte discuții în legătură

Buletin expirat- cum pot incheia contracte ? adrian12 adrian12 Imi expira buletinul peste 2 saptamani. Am depus actele pentru unul nou, mi-au luat vechiul buletin dar vreau sa cumpar ceva pentru care trebuie sa fac un ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere fara sa fiu anuntat edemy edemy am o problema cu permisul de conducere, -momentan locuiesc si lucrez legal in Marea Britanie iar compania unde eu lucrez mi-a solicitat schimbarea permisului ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate expirata mihai_mihai mihai_mihai urgent urgent urgent pe data de 08.12.2010 am termen la tribunal si mi-am dat seama ca am cartea de identitate expirata. ce pot sa fac in aceasta situatie ... (vezi toată discuția)