avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Persoana angajată pentru curățenie are certificat ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Persoana angajată pentru curățenie are certificat ...

Bună ziua, persoana angajată pentru curățenie are certificat de încadrare în grad 1 de handicap grav cu însoțitor . Mai are drept de muncă ? Momentan are CIM de 6 ore pe zi, mulțumesc
Cel mai recent răspuns: migaste , utilizator 14:52, 4 Septembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Are drept de muncă, indiferent de gradul de handicap.
Poate lucra și 8 ore dacă starea de sănătate îi piermite.
Trebuie totuși să aibă acordul medicului de medicina muncii.
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O persoana incadrata in grad de handicap grav cu asistent personal poate sa lucreze? anda700 anda700 O persoana cu gradul de handicap I, ( grav),cu asistent personal are dreptul de a munci ? Se stie ca sunt persoane cu handicap grav care au dreptul la ... (vezi toată discuția)
Angajare persoane handicap grav levente88 levente88 Buna Am o nelamurire sunt o persoana handicap grav cu asistent personal. Intrebarea mea este: daca ma pot angaja la o firma astept parerile ... (vezi toată discuția)
Drept de munca in caz de indemnizatie handicap grav? Adriana2020 Adriana2020 Buna ziua, In urma unei evaluari a comisei de Handicap tatal meu a primit gradul Grav, cu insotitor/aistent personal insa a optat ptr. suma de banii si nu ... (vezi toată discuția)