avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am un credit ipotecar luat inainte de casatorie, acum ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am un credit ipotecar luat inainte de casatorie, acum sotul vrea ...

Am un credit ipotecar luat inainte de casatorie,acum sotul vrea sa scoata un credit ipotecar,poate
Sigur ca poate , daca are alt imobil pe care sa se puna ipoteca . Banca nu va accepta inca o ipoteca pe un imobil care este ipotecat . Puteti sa-i intrebati ce conditii ar pune , ce credite pot da in conditiile pe care le aveti , etc.
Ultima modificare: Joi, 4 Septembrie 2025
CHKa, utilizator
Dacă acceptă banca, sigur. Nu înțeleg situația completă, concret care este.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobil ipotecat tumi tumi dupa divortul pronuntat,in care apartamentul a ramas pe numele meu,acesta fiind luat impreuna cu sotia,aceasta renuntand la dreptul ei printro intelegere ... (vezi toată discuția)
Transfer ipoteca - am vreo sansa? andreeavtz andreeavtz Buna ziua! Va rog frumos sa imi spuneti daca am vreo sansa in urmatoarea situatie: Am cumparat o casa in timpul casatoriei, cu credit ipotecar pe 30 de ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar BOGCOS BOGCOS am luat un credit ipotecar sa-mi cumpar un apartament. La realizarea contractului as vrea sa o trec si pe prietena mea la proprietari, insa banca nu ma lasa ca ... (vezi toată discuția)