avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1353 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... O cunostinta m-a rugat sa ii duc camionul de la garaj ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

O cunostinta m-a rugat sa ii duc camionul de la garaj la ...

Buna! O cunostinta m-a rugat sa ii duc camionul de la garaj la service deoarece nu are sofer disponibil. Pot conduce camionul legal, avand in vedere ca nu se efectueaza niciun transport de marfa? Este doar capul tractor. Detin toate documentele necesare ca sofer: permis, atestat si cartela tahograf. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Transport echipamente de munca proprii cu tractor agricol+trailer -autorizare gabibotea gabibotea Daca societatea detine un tractor agricol+trailer, care este inscris in circulatie , pentru efectuarea transportului de utilaje proprii intre 2 judete pe ... (vezi toată discuția)
Ce documente imi trebuie ca sofer de transport marfa? CURALA CURALA Buna seara. Va rog mult daca ma poate lamuri cineva ce documente imi trebuie ca sofer de transport marfa cu o masina mai mare de 3,5 tone si daca imi trebuie ... (vezi toată discuția)
Bună ziua vreau sa deschid un pfa activitatea principala este ... JulaRazvan JulaRazvan Bună ziua vreau sa deschid un pfa activitatea principala este transport marfa...Pot sa fiu eu și managerul de transport și șoferul companiei am nevoie sa ... (vezi toată discuția)