avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua , vă rog să mă ajutați și pe mine cu o ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua , vă rog să mă ajutați și pe mine cu o informație ...

Bună ziua , vă rog să mă ajutați și pe mine cu o informație : cum putem să facem președintele de bloc să predea actele ? Mai mulți locatari nu mai sunt de acord cu dansul !

Alte discuții în legătură

Intr-un conflict cu un "presedinte" de bloc , problema destul de ramificata. endzone endzone Buna-Ziua , sunt un locatar dintr-un bloc din Bucuresti , in urma unui partaj a unor vecini unul dintre soti neavand unde sa locuiasca in urma acestui ... (vezi toată discuția)
Presedinte asociatie ContSters364287 ContSters364287 Buna ziua, Ne confruntam cu mai multe probleme la nivelul asociatiei pentru conduita si managementul asociatiei. 1. Conduita Noi locatarii asociatiei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori si eu ajutor din partea dumneavoastră , locuiesc ... 12pisi 12pisi Buna ziua, As dorii si eu ajutor din partea dumneavoasta , locuiesc la etajul 4 la ultimul etaj al blocului unde am o problema de 4 ani daca nu de mai multi ... (vezi toată discuția)