avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Închidere conturi de Facebook
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Închidere conturi de Facebook

Bună seara am și eu o problema cu niște conturi de Facebook în ultima luna miau fost închise definitiv 3 conturi de Facebook dintre care unu de vro 8 ani îl aveam au mai închis 2 conturi cu numele la fata și 2 cu numele la baiat. Oare mai este vro șansă sa le recuperez măcar unele dacă nu toate.

Alte discuții în legătură

Conturi inchise un site bububogdan bububogdan Buna ziua, sunt un utilizator al serviciilor [SITE VANZARI]. Pana in prezent am avut 4 conturi deschise (si inchise subit) la ei, ultimul inchis ... (vezi toată discuția)
Furt identitate online, teodorapop teodorapop Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: de 2 ani de zile, tot la 2-3 luni imi apare sau cel putin atunci aflu ca cineva imi foloseste fotografiile si ... (vezi toată discuția)
Divort care implica un copil angheldanielalaura angheldanielalaura Buna seara,numele meu este Ifteme Daniela Laura sunt casatorita de 4 ani si 3 luni dar toata relatia mea cu sotul este de 9 ani si 3 luni,in urma cu aproape 2 ... (vezi toată discuția)