avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Dacă îmi trec rezidenta fiscală în ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Dacă îmi trec rezidenta fiscală în Germania ,întâi ...

Bună ziua! Dacă îmi trec rezidenta fiscală în Germania ,întâi trebuie să completez chestionarul la Anaf sau pot și după? Iar apoi pot sa recuperez banii de la Anaf întrucât din 2016 plătesc impozit ptr pensie și în Germania (unde și lucrez) și în România? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Chestionar rezidenta fiscala-depunere svabu svabu Speta este urmatoarea - cetatean roman cu rezidenta +fiscala in stat UE-Italya in ultimii 5 ani /contract munca /taxe /sanatate /samd.-deci legal --- omite ... (vezi toată discuția)
Plata impozit si contributii contabilitate71 contabilitate71 Buna ziua. Sotul meu lucreaza in Germania cu ctr.de munca unde i se retin taxele si impozitul aferent salarului, dar dupa completarea chestionarului ... (vezi toată discuția)
Pfa norma venit si angajat in germania?? DankePFA DankePFA Buna ziua, 1. Este permis sa ai in Romania un PFA la Norma venit cu Caen 6202 si concomitent sa fii angajat cu carte de munca in Germania (norma intreaga ... (vezi toată discuția)