avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am un certificat de mostenitor di anul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am un certificat de mostenitor di anul 1987.Sotia ...

Buna ziua.
Am un certificat de mostenitor di anul 1987.Sotia este trecuta in acest certificat de mostenitor,impreuna cu tatal ei si doua surori.Tatal sotiei,sotia mea si una dintre surori sunt decedate.Sora in viata,refuza orice discutie;nu vrea sa participe la mostenire.Eu,in calitate de mostenitor al sotiei,cu cadastru pe teren,fara acte pentru casa,cun este specificat in cartea funciara,pot sa notez acest certifict de mostenitor in cartea funciara?Daca,DA,ce acte imi trebuie?Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cum se împarte o casa și terenul aferent smcdali smcdali Bună ziua, tatăl meu a decedat de curând. Casa și terenul nu știu, încă, dacă au fost trecute pe numele bunicului sau al tatălui meu.. De fapt nu am ... (vezi toată discuția)
Succesiune Costel Badiu Costel Badiu Buna seara , as ruga pe cineva care are idee la urm: mea intrebare: Tatăl meu a construit o casa pe terenul părinților lui ( bunicii mei) . Constructia ... (vezi toată discuția)
pt.plata unei chirii de pe un teren extravilan mikae mikae Buna ziua! Tatal meu avea titlul de proprietate pe un teren extravilan, impreuna cu cele 3 surori. Pe acest teren trece o conducta petroliera activa, ... (vezi toată discuția)