avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cu câteva luni în urmă am cumpărat o mică afacere
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cu câteva luni în urmă am cumpărat o mică afacere

Bună ziua! Cu câteva luni în urmă am cumpărat o mică afacere (cafenea), cu toată aparatura necesară desfășurării activității. Însă, am deschis o Întreprindere Individuală pe numele meu. De la firma precedentă (cafenea) au rămas multe consumabile cum ar fi : pahare din carton,de sticlă , cani, capace ,etc. Întrebarea mea este : cum aş putea să le folosesc eu văzând că nu le am pe mici o factură? Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 8 Septembrie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:42, 8 Septembrie 2025
Noțiunea "am cumparat o afacere cu aparatura cu tot" trebuia sa fie completata și cu "materiale consumabile" care trebuia sa fie trecute și ele pe acea factura pe care apar "aparatele".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întreprindere individuală (cafenea) cum se tine contabilitatea? Cavallo pazzo Cavallo pazzo Bună ziua! La o Întreprindere Individuală (cafenea) cum se ține contabilitatea ? Mai exact ce acte trebuie să duc contabilului la sfârșit de lună. La ... (vezi toată discuția)
Completare rjip intreprindere individuala MoraruAnca MoraruAnca Buna seara. Am si eu unele nelamuriri, daca se poate sa ma ajute cineva? Am o intreprindere individuala, activitate machior. 1- Produsele care le cumpar le ... (vezi toată discuția)
Bon consum irina_iris_19 irina_iris_19 la o intreprindere individuala constructii==izolare fatade bloc....materialele de constructii pe care le cumpar intr-o zi le si folosesc astfel ca eu nu am ... (vezi toată discuția)