avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Bon consum
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Bon consum

la o intreprindere individuala constructii==izolare fatade bloc....materialele de constructii pe care le cumpar intr-o zi le si folosesc astfel ca eu nu am stoc deloc,intrebarea mea este:-mai trebuie eu sa fac nir cu receptia marfii si apoi bon de consum pe materialele folosite sau e suficient sa completez rjip cu suma totala a facturii si atat.
in cazul in care trebuie sa fac bon de consum imi puteti da un formular,sau gasesc la tipizate.va multumesc
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 17:09, 28 Mai 2012
Trebuie facut NIR si bon de consum. Formulare de bon de consum gasiti la orice librarie care vinde tipizate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor nota de receptie irina_iris_19 irina_iris_19 la o intreprindere individuala constructii am facturi cu materiale de constructie(la ele fac nir si bon de consum) dar am si facturi cu ''tipizate'' le fac si ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea in contabilitate a activitatilor de xerox , listare? laura2008_angel laura2008_angel Buna ziua am deschis in martie anul acesta o intreprindere individuala cu vanzarea accesorilor de telefoane si calculatoare. Ma ocup si cu activitati de ... (vezi toată discuția)
Combustibil luciapap luciapap Buna ziua,bonul de benzina se inreg in ct 3022 sau direct in ct de chel 6022? Unii sustin ca trebuie sa il trecem in 3022 si apoi pe 6022, altii direct pe ... (vezi toată discuția)