Va salut! Avem probleme cu o asociatie unde strangeam fonduri din sponsorizari si formulare 230 de la persoane fizice pt probelemele de sanatate ale fiului meu cu handicap grav cu insotitor.
Asociatia, cu ocordul meu, a transferat in perioada pandemiei intr-un cont de siguranta banii din contul special creat pt fiul meu. Dupa pandemie am tot incercat sa aducem banii inapoi in cont dar ni s-a spus ca nu se poate, asa e regulamentul asociatiei si ne lasau in cont strictul necesar.
In urma unei dispute minore, ne-au mai lasat foarte putini bani in contul special creat pt fiul meu. Atunci am reactionat si am cerut toti banii inapoi in contul nostru. Au transferat banii, dar de atunci ne tot gasesc noduri in papura, ca intr-un final sa ne supuna sa ne gasim alta asociatia. Am zis ok, ne gasim si am intrebat cum facem sa transferam banii in alta asociatie? Au zis ca nu exista nicio modalaitate legala si ca vor rezilia contractul, banii din cont urmand sa se intoarca la anaf sau, dupa caz la sponsori.
Cum putem interveni, ce ar trebui sa facem ca sa transferam banii in alta asociatie?
Multumim mult pt ajutor!