avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bunicul meu decedat are o fiica legitima dintr-o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bunicul meu decedat are o fiica legitima dintr-o ...

Buna seara.
Bunicul meu decedat are o fiica legitima dintr-o casnicie anterioara despre care nimeni nu mai stie absolut nimic de 40-50 de ani.
Cum se procedeaza in vederea successiunii in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 06:51, 8 Septembrie 2025
Dacă nu dovediți ă este decedată, succesiunea se soluționează doar în instanță.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Successiune la mama si bunica Erni Erni Buna seara, de mai multi ani am fost plecat din tara. Mama a ramas cu bunica in apartamentul bunicii. Erau singuri membri din familie care imi au ramas. La ... (vezi toată discuția)
Întrebare complexă în legătură cu succesiunea bunicului meu, aș vrea să mă lămuriți Vertuo Vertuo Buna ziua, As avea o întrebare destul de complexa in legătura cu succesiunea bunicului meu. Bunicul meu a fost căsătorit cu dobanditoarea aproximativ ... (vezi toată discuția)
Mostenire izabelahanu izabelahanu Buna seara, As dori sa ma ajutati si pe mine sa inteleg ce sanse sunt intr-un caz de mostenire. Este vorba de casa bunicilor mei, decedati amandoi, ultimul ... (vezi toată discuția)