avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1180 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am fost prins cu o alcoolemie destul de mare, am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am fost prins cu o alcoolemie destul de mare, am ...

Bună ziua, am fost prins cu o alcoolemie destul de mare, am fost judecat și condamnat la 2 ani cu suspendare și 3 de supraveghere fără să-mi fie aplicate alte restricții legate de perioada după care aș putea conduce din nou, nelamurimea mea e: după cât timp îmi pot redobândi permisul?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 13:21, 8 Septembrie 2025
Puteti da examen dupa un an de la data raminerii definitive a hotaririi judecatoresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clarificare perioadă redobândire permis Dragos2025 Dragos2025 Buna ziua as dori să știu și eu după cât timp as putea redobândesc permisu (vezi toată discuția)
Redobandire permis anulat tirist tirist buna ziua.Sunt sofer profesionist, B,C,E din 1998.nu am avut niciodata permisul retinut sau accidente.pe 15 sept am fost prins baut..1,08 in etilotest.as vrea ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis anulat + noua cadegorie alexkox35 alexkox35 Am si eu o nelamurire,problema sta in felul urmator : Am fost prins cu circa 3 ani in urma conducand un autovehicul pe drumurile publice cu o alcoolemie peste ... (vezi toată discuția)