avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am făcut o prostie si am fost la o bataie si am fost ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am făcut o prostie si am fost la o bataie si am fost ...

Va salut. Am făcut o prostie si am fost la o bataie si am fost luat complice si mi s a făcut dosar penal cum as putea scapa de el?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 11:02, 9 Septembrie 2025
Buna ziua

Primul pas ar fi sa luati legatura cat mai repede cu un avocat.

De dosar nu puteti scapa. Puteti scapa de pedeapsa sau primi o pedeapsa mai blanda, in functie de circumstante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare ! cum as putea sa scap mai “ușor “ de un dosar ... Marius Ynd Marius Ynd Salutare ! Cum as putea sa scap mai “ușor “ de un dosar penal întocmit pentru ART 334 Alin 4 din codul penal m-a refer ce pedeapsa as putea primi din ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori razvannell razvannell buna ziua am si eu o problema.am fost complice cu un prieten si am furat un moped (scuter)dar ne-a prins si l-am returnat,asta sa intamplat dupa ce am consumat ... (vezi toată discuția)
Furt calificat billa billa Buna ziua...In urma cu 5 zile am fost arestat eu impreuna cu 2 baieti pentru furt calificat,unu a dormit in masina si a fost vazut de procuror ca martor , unu ... (vezi toată discuția)