avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Mi-a venit raspunsul de la judecatorie in dosarul unui ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Mi-a venit raspunsul de la judecatorie in dosarul unui ...

Buna ziua mi-a venit raspunsul de la judecatorie in dosarul unui furt in valoare de 65 de lei sint citat in calitate de Intimat cu confirmare la renuntare la urmarire penala ,doresc sa stiu ce pasi sint de facut in continuare si la ce sa ma astept . mulțumesc frumos pentru eventualele răspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 07:02, 9 Septembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți să nu mergeți fiindcă oricum se va admite cererea de renunțare la urmărire penală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calitatea de intimat : ce inseamna? dgrsj dgrsj Locuiesc in Bucuresti - sector 5 Pe 15.09.2016 mi s-a furat numarul de inmatriculare la masina. Am chemat politia:poze,proces verbal,declaratie la politie si ... (vezi toată discuția)
Confirmare renuntare urmarire penala ContSters398489 ContSters398489 in toamna 2015 mi-a fost furat un telefon in timp ce ma aflam pe strada etc. am mers la politie,am depus plangere. 3 luni mai tarziu,nu s-a dat de urma ... (vezi toată discuția)
Renuntare la urmarirea penala aplesea95 aplesea95 Buna seara, ieri am primit acasa o citatie in care mi se aduce la cunostinta: \"Sunteti chemat in aceasta instanta, camera P*, Complet c 7 penal camera de ... (vezi toată discuția)